onload-objectDe tijd van oude vertrouwde websites is een beetje voorbij, maar zoals vast bij de trouwe bezoeker bekend zijn wij al een aantal jaartjes actief op de social media sites. Voor wie het nog niet weet, volg en like ons via de volgende links:

www.facebook.com/domingofeelings
www.twitter.com/efraga

Ook zullen we deze site blijven onderhouden (het wordt wel langzaam tijd voor een nieuwe), maar wil je up to date blijven met betrekking tot Domingo Feelings, check dan Facebook en Twitter!

Binnenkort onthullen we de line-up van de altijd prachtige kersteditie van Domingo Feelings... we keep you posted!
onload-objectEindelijk... herfst! En dat betekent maar 1 ding. Domingo Feelings tijdens Echter Kermis!

Bij deze de timetable voor a.s. vrijdag:

20:30 - 22:00 Nehemia (winner Starbeach 2012)
22:00 - 23:00 Son-E (Stereo Sunday)
23:00 - 00:30 Eugenio Ricci (a.k.a. Bass-D)
00:30 - 02:00 mr. Epic - Sandro Silva
02:00 - 03:00 E-fraga DJ Team

Spektakel spektakel, dat is wat jullie te wachten staat! Haal nog snel je voorverkoopticket (tot donderdagavond 20:00) in Cafe Stoba voor maar een tientje.

De opening van Echter Kermis 2012 mag je met dit dj geweld niet missen!
Zomerbreak!
May 18th 2012
onload-objectNa een onvergetelijke Domingo Feelings met Hemelvaart gaat organisatie E-fraga de zomerstop in. Het is weer tijd voor de altijd gezellige festivals! Wij wensen iedereen veel plezier bij Groove Garden, Intiem Festival, Solar Weekender, Tomorrowland of welk feest dan ook!

Wij zijn begin oktober terug tijdens Echter Kermis 2012!

Ideeen, tips, tricks en dj-demo`s voor het najaar blijven altijd welkom via het contactformulier!

Voor de rest, stay tuned @ www.e-fraga.nl en via twitter @efraga !
onload-objectHet zomerfeestseizoen staat bijna op het punt om te beginnen, maar niet voordat we traditioneel nog 1x gaan knallen met Domingo Feelings op de dag voor Hemelvaart!

Bij deze de timetable zodat je weet dat je er weer op tijd bij moet zijn om niets te missen!

20:00 - 22:00 Roel Berson
22:00 - 23:45 Tony Cha Cha
23:45 - 01:15 Chicky the Hitmachine
01:15 - 03:00 Joey Suki

Wat een knaller gaat dit worden! Haal nog snel je voorverkoopticket (tot 15 mei) in Cafe Stoba om teleurstellingen te voorkomen. Het gaat weer een legendarische avond worden die je niet mag missen!
onload-objectNog maar een paar dagen te gaan voordat voor het 6e jaar op rij de paaseditie van Domingo
Feelings weer losbarst! De vaste bezoeker is zeker weer van de partij op zondag 8 april in discotheek Stoba te Echt.

Bij deze de timetable zodat je weet dat je op tijd erbij moet zijn!

20.00 - 21.30 DJ Ins
21.30 - 23.00 Ben Bastion
23.00 - 00.30 DJ Dyna
00.30 - 02.00 La Fuente feat MC Gee
02.00 - 03.00 E-fraga DJ Team

Feest gegarandeerd ! Je kunt overigens je vvk-munten nog tot zaterdagmiddag 17:00 halen in Cafe Stoba voor maar 10,- incl fee. Gezien de te verwachten drukte een verstandige keuze... tot zondag, Feescht met hoofdletter F!
onload-objectHet jaar loopt weer ten einde, maar niet voordat er weer knaleditie van Domingo Feelings is geweest... alle voorbereidingen zijn getroffen dat we er met een knal uit gaan dit jaar, en zeker met de volgende time-table die je snel van de tafel af stuurt op 2e kerstdag:

20:00 - 22:00 Grote Naam
22:00 - 23:00 Y-Mor
23:00 - 00:00 Nicky Romero
00:00 - 01:30 JoeySuki
01:30 - 03:00 E-fraga DJ Team

Host of the night is de oude vertrouwde kerstman uit Grunn, MC Sherlock!

Zoals bekend, de ticketverkoop loopt weer als een tierelier, dus wil je er voor maar 9,- bij zijn, haal dan snel je entreemunt bij Cafe Stoba of Music Store in Echt. Let op; deze zijn nog verkrijgbaar tot zaterdag 24 december. Te laat? Niet getreurd, er zullen nog voldoende deurtickets beschikbaar zijn zodat iedereen de kerst goed kan afsluiten!

Alvast fijne feestdagen en tot maandag!
onload-objectOnlangs bereikte organisator E-Fraga het treurige nieuws dat Willy Wartaal 2e kerstdag helaas niet aanwezig kan zijn op Domingo Feelings. Deze mededeling kwam hard aan bij E-Fraga, daar het korte tijdstip om nog een vervangende dj te vinden. Echter E-Fraga zou E-Fraga niet zijn als ze niet alles in het werk zouden stellen om de bezoekers van Domingo Feelings niet teleur te stellen. En gelukkig na lang onderhandelen heeft E-Fraga één van de populairste dj’s van dit moment weten vast te leggen. E-Fraga presenteert met trots, de man die op dit moment een plaat heeft uitgebracht met niemand minder dan Avicii, namelijk NICKY ROMERO!!

Alsof dit nog niet genoeg is, heeft E-Fraga nog iets voor haar bezoekers in petto. Want naast Nicky Romero zal nog een dj toegevoegd worden aan de line up. Uit de Sneakerz stal heeft E-Fraga JoeySuki weten te strikken. Al met al kan geconcludeerd worden dat deze line up een van de beste ooit is! Ondanks deze wijzigingen in de line up heeft E-Fraga besloten de toegangsprijzen niet te verhogen. De kaarten zijn vanaf vrijdag 2 december te koop bij Music Store Echt en Discotheek Stoba voor een bedrag van slechts 9 euro. Wellicht is dit nog een leuke tip voor diegene die nog een last minute sinterklaas cadeau moet kopen of geen originele ingeving voor kerst heeft!
onload-objectDe Echter kermis staat op het punt te beginnen, dus bij deze de timetable voor a.s. vrijdag! Ben op tijd om niets van dit spektakel te missen.

20:30 - 22:30 DJ Ins
22:30 - 00:00 Leroy West
00:00 - 01:30 Vato Gonzalez feat MC Tjen
01:30 - 03:00 Phunkadelic DJ

Uiteraard full support van MC Sherlock & Stv-Visuals! Dit wordt weer een knalfeestje! Tickets zijn nog tot en met a.s. donderdag verkrijgbaar voor maar 8,50 via Cafe Stoba & Music Store te Echt!
onload-objectNergens anders dan in discotheek Stoba zal traditiegetrouw op vrijdag 30 september weer het startschot gegeven worden van de Echter kermis 2011. Maar voor de eerste keer zal het meest succesvolle feest van organisatie E-fraga op deze vrijdag plaats vinden, namelijk Domingo Feelings! Een concept van feestorganisatie E-Fraga wat gegarandeerd weer een volle bak zal trekken, net zoals alle voorgaande edities. Zeker niet onbelangrijk is dat Vato Gonzalez deze avond in het middelpunt van de belangstelling zal staan. En aangezien de temperaturen weer naar zomerse hoogte zal stijgen...

Lees verder..
onload-objectE-fraga sluit de deuren om een onvergetelijke zomer tegemoet te gaan. Het festivalseizoen is weer van start, oftewel... geen feestjes tot in het najaar.

Maarrrrrrrr, niet getreurd... wij zijn weer terug op vrijdag 30 september aan de start van de Echter Kermis 2011.

Als we de reacties/recensies van afgelopen feesten mogen geloven kan dit niet anders dan wederom een topfeest worden!

Houd deze site & twitter (@Efraga) in de gaten voor updates van de line-up. We gaan er wederom iets moois van maken!

Enjoy the summer...
onload-objectNog maar even en het is zover, de laatste Domingo Feelings voor de zomer op woensdagavond 1 juni vanaf 20:00 !

Bij deze de laatste info om jullie helemaal op deze avond voor te bereiden... de timetable ziet er deze avond weer gelikt uit;

20:00 - 22:00 Grote Naam
22:00 - 23:30 Paul Veth
23:30 - 01:00 Hardwell
01:00 - 02:00 Leroy West
02:00 - einde suprise-act!

Tevens de laatste ticket info. De ticketservice via www.stoba.nl ligt er momenteel uit. Om toch voordelig je tickets te kunnen kopen zijn de tickets ook in Cafe Stoba verkrijgbaar voor maar 7,50 en dat dan ook nog incl. fee!

Denk terug aan de editie van Pasen en je weet, dit laatste feest voor de zomer wil je niet missen!!!
onload-object

Na de onbetwistbare legendarische editie van het 5 jarig bestaan van organisatie E-fraga op Paaszondag wordt er traditioneel voor de zomer nog 1 keer geknald in Discotheek Stoba. Op de dag voor Hemelvaart, woensdag 1 juni, gaan vanaf 20:00 weer de deuren open voor een nieuwe editie van Domingo Feelings.

Nog 1 keer wordt alles uit de kast gehaald om iedereen voor te bereiden op een geniaal festivalseizoen. E-fraga is dan ook trots dat we de man die net een toer met niemand minder dan Tiesto door de USA en Canada heeft afgerond langskomt om het zomerseizoen officieel te doen starten...

Lees verder..
onload-objectEen bericht voor iedereen die nog geen ticket heeft voor Domingo Feelings komende zondag.

De hardcopy tickets via Music Store te Echt zijn niet verkrijgbaar. Er zijn enkel online tickets verkrijgbaar via www.stoba.com . Deze zijn nog verkrijgbaar t/m zondagmiddag 14:00 a 9,50 excl. fee.

Uiteraard zullen er nog voldoende tickets vanaf 19:00 aan de entree verkrijgbaar zijn a 12,-. Tip; mis niks van de dikke line-up die keihard gaat knallen deze avond, dus ben er vroeg bij! Check snel die timetable hieronder... de zon schijnt, het wordt een heerlijk Paasfeest!
onload-object

Wat ooit begon als idee om iets aan de saaie zondagen te doen is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip in de Limburgse dance scene. Op 9 april 2006 stond Randy Katana nog achter de decks op het allereerste E-Fraga feest. Nu meer dan 30 feesten verder viert E-Fraga zijn 5 jarig jubileum. En deze mijlpaal wil E-Fraga met jullie vieren en dat doen we natuurlijk traditiegetrouw op Paaszondag 24 april in Discotheek Stoba vanaf 19:00!

Lees verder..
onload-objectHet aftellen is begonnen... op Paaszondag 24 april wordt het 5 jarig bestaan van E-fraga gevierd... en hoe! Met een ultradikke line-up zoals jullie van ons gewend zijn zal er weer een overheerlijke timetable tevoorschijn worden getoverd.

Om 19:00 bijt Ben Bastion het spits af, gevolgd door Ricky Mosa die om 20:30 knallend gaat warm-uppen voor La Fuente die omstreeks 21:30 gas gaat geven! Om 23:00 neemt Billy het stokje over om nog een tandje bij te zetten zoals we van hem gewend zijn... Rond een uur of half 1 komt mr Biggi ook nog eens langs om de tent helemaal op de kop te zetten. De jarige organisatie zal hierna nog een poging doen om het feest tot een goed einde te brengen... en dat zal ongetwijfeld lukken met MC Sherlock on the mic & Stv-Visuals on the led`s... oftewel, feest gegarandeerd!!!

Mis het niet, tickets in de vvk zijn nog tot 1 dag voor aanvang verkrijgbaar via www.stoba.nl ! Tot zondag 24 april rond een uurtje of 7!
onload-objectBij deze presenteren wij jullie de timetable voor Domingo Feelings - Winter Wonderland op zondag 26 december. Omdat iedereen op deze dag genoeg heeft van alle kerstverplichtingen beginnen wij speciaal op deze 2e kerstdag al om 19:00!

Check hier de timetable:

19:00 - 20:30 Grote Viezerik
20:30 - 22:00 Grote Naam
22:00 - 23:30 Darkraver (houseset)
23:30 - 01:00 Eugenio Ricci
01:00 - 03:00 E-fraga DJ Team

En de voorverkoop is zoals voorgaande jaren weer goed op dreef. Ben op tijd en scoor je kaartje in de voorverkoop voor maar 8,- incl. fee!

Sluit deze kerst in stijl af met Domingo Feelings - Winter Wonderland!
onload-object

2e kerstdag is het eindelijk weer tijd voor een dikke party in discotheek Stoba te Echt. Er staat namelijk een retevette editie van Domingo Feelings op de feestagenda! Omdat iedereen na twee dagen natuurlijk weer genoeg bij de familie heeft gezeten, het buikje meer dan vol is en de beentjes weer gestrekt moeten worden, heeft E-Fraga een leuk feestje voor jullie op de planning staan!
Op zondag 26 december vanaf 19:00 heeft E-Fraga twee graag geziene DJ’s geboekt om op hun roemruchte feest een dikke houseset te komen draaien! Dit keer staan ze niet op een of ander ramptetamp feestje, maar speciaal voor E-Fraga komen ze een houseset weggeven op Domingo Feelings.   

Lees verder..
onload-objectBij deze de last minute notices voor a.s. vrijdag! Het is weer tijd voor een avondje knallen bij het meest vrouwvriendelijke housefeestje van de regio; Groove-a-licious!

De timetable in Las Vegas zal er deze avond als volgt uitzien;

21:00 - 23:00 House`R`Us
23:00 - 00:15 Erick E
00:15 - 01:15 Carl Tricks
01:15 - einde Ben Bastion

Daarnaast hebben we MC Apster on the mic & de beelden komen weer uit de stal van STV-Visuals!

Tickets zijn nog tot 1 dag voor aanvang van het feest in de voorverkoop te krijgen voor maar 8 euri! Aan de avondkassa betaal je slechts 10,-!
Get ready 4 Groove-a-licious - Las Vegas!
onload-object

Met de twee legendarische kermis feesten nog vers in het geheugen gegrift is het alweer tijd voor een nieuwe editie van Groove-a-licious! Op vrijdag 12 november, de dag na de officiële opening van het carnavalsseizoen, zal E-Fraga jullie meenemen naar de Fabulous World of Las Vegas!

De line-up is deze keer weer een groot hoogtepunt. De dj’s die deze avond achter de Pioneers plaats zullen nemen zijn niet alleen fantastische artiesten maar ook echt liefhebbers van de housemuziek.

Lees verder..
onload-objectOw ow ow wat zit er weer een heerlijke avond aan te komen. Op vrijdag 12 november is het tijd voor een nieuwe editie van Groove-a-licious - Las Vegas! We verwelkomen iedereen in Fabulous Las Vegas met niemand minder dan Erick E, Carl Tricks, Ben Bastion en House`R`Us on the decks!

De ticksale is in volle gang bij Music Store en Cafe Stoba te Echt. Mis het niet!
onload-objectHet aftellen komt bijna tot een eind, over een week is het zover: Echter Kermis 2010! Bij deze de laatste ticketsaleinfo, inclusief de overheerlijke time-table:

vr 1/10/2010: Groove-a-licious
21:00 - 22:30 DJ Ins
22:30 - 23:30 Nothing but Funk
23:30 - 01:00 Funkerman
01:00 - einde  Jeroen Effing
& uiteraard MC Apster on the mic!

zo 10/10/2010: Domingo Feelings
20:00 - 21:00 DJ Heuss
21:00 - 22:00 Grote Naam
22:00 - 23:00 Biggi
23:00 - 00:30 Bingo Players
00:30 - einde  House`R`Us
& de knotsgekke MC Sherlock on the mic!

De voorverkooptickets a 8,- inclusief fee zijn verkrijgbaar tot 1 dag voor aanvang voor het evenement via Cafe Stoba en Music Store te Echt. As usual zijn er ook voldoende deurtickets a 10,- verkrijgbaar!

Het is officieel herfst, laat de Echter Kermis maar beginnen!!!
No more e-tickets!
Aug 27th 2010
onload-objectVanaf heden zijn de tickets voor onze altijd gezellige feestjes weer op de ouderwetse manier beschikbaar! Voorheen kon je op deze plek e-tickets bestellen, maar na 1,5 jaar zijn we van dit systeem afgestapt.

We hebben voldoende signalen opgevangen dat vele bezoekers toch de voorkeur geeft aan tickets kopen via de old-fashioned way , oftewel gewoon losse kaartjes die je niet perse online hoeft te kopen. Dit is voor zowel E-fraga als de bezoeker een goedkopere oplossing, wat dan ook resulteert een goedkopere voorverkoopprijs!

Kijk voor meer info over de voorverkoop van de feesten van Echter Kermis bij het menu "tickets" !
onload-objectHet weer doet al een beetje denken aan het najaar, en we zijn dus reeds druk bezig met de voorbereidingen voor de 2 feesten tijdens Echter Kermis!

Traditioneel openen we dit festijn op de 1e vrijdag, te weten 1 oktober, met Groove-a-licious. Ook hebben wij de eer om Echter Kermis op de 2e zondag, 10 oktober, af te sluiten met Domingo Feelings!

De line-ups zijn reeds in de agenda te bewonderen, en als je die ziet krijg je spontaan zin dat het weer snel oktober wordt!!! Meer info over wat er allemaal te wachten staat volgt in september, evenals info over de - vernieuwde! - ticketsale!
Summer break!
May 13th 2010
onload-objectNa de memorabele Domingo Feelings met Hemelvaart is het weer tijd voor onze jaarlijkse zomerstop... 

E-fraga wenst iedereen veel plezier bij Groove Garden, Solar, Mysteryland en alles wat er tussenin zit en we zien jullie graag weer terug in het najaar met een aantal nieuwe, verrassende feestjes!

Ideeen, tips, tricks en dj-demo`s zijn welkom via het contactformulier!

Voor de rest, stay tuned @ www.e-fraga.nl !
onload-objectNog maar een weekje en de Domingo Feelings editie met Hemelvaart staat op het punt te beginnen. Mis niets van al het heerlijke we jullie deze avond gaan voorschotelen en ben er dus vroeg bij! De timetable van deze avond is als volgt:

20:30 - 22:30 House`R`Us
22:30 - 00:00 Billy the Klit
00:00 - 01:30 D-Rashid
01:30 - 02:30 Ben Bastion

MC Sherlock zorgt voor de vocals tijdens dit laatste feestje voor de zomer. Ook houden we nog 1x Stv-Visuals van de straat af voordat zij alle festivals onveilig gaan maken...

Tickets zijn verkrijgbaar via de bekende adressen voor maar 8,- excl fee!
Dit wordt ongetwijfeld weer een overheerlijk avondje!!
onload-objectE-fraga organiseert op woensdag 12 mei 2010 de laatste editie van Domingo Feelings voor de zomer. Dit is een doordeweekse dag, maar doordat dit de dag voor Hemelvaart is begint je weekend dus al op woensdag! Tevens is dit het 25e feestje in de historie van de Echtse organisatie E-fraga dus dat gaat gevierd worden met een dikke line-up zoals de vaste bezoeker reeds gewend is.

Na dj’s als Sidney Samson, Hardwell, Laidback Luke, Gregor Salto, Erick E, Roog, Funkerman, Lucien Foort en vele vele anderen wordt het housegeweld deze avond verzorgd door wederom een aantal toppers van formaat.

Lees verder..
onload-objectVoor de 2e keer organiseert E-fraga een Domingo Feelings op woensdag. Een rare dag? Njet! De dag er na heeft zowat iedereen vrij in verband met Hemelvaart en dus kan op woensdag 12 mei je weekend al beginnen! Tevens is dit het laatste feestje voor de zomer dus we gaan er keihard uit met Billy the Klit, D-Rashid, Ben Bastion, House`R`Us & MC Sherlock!

Speciaal voor deze Hemelse avond vragen we weer iedereen net zoals vorig jaar om zich in het wit te kleden.... check de pics van vorig jaar wat voor een sfeertje dat met zich meebrengt!!

Tickets zijn sinds enkele dagen verkrijgbaar via Music Store te Echt, www.e-fraga.nl en alle Primera-outlets in de regio voor maar 8,- excl fee!

Tot de 12e mei @ Discotheek Stoba te Echt!
onload-objectEen bericht voor iedereen die nog geen ticket heeft voor Domingo Feelings komende zondag;

- De tickets bij Music Store te Echt zijn nog verkrijgbaar tot zaterdagmiddag 17:00, maar ben er snel bij want de voorraad is nog maar beperkt!
- De tickets via www.e-fraga.nl zijn nog verkrijgbaar tot zondagmiddag 17:00 a 9,50 excl. fee.

Uiteraard zullen er nog een stapel tickets vanaf 19:00 aan de entree verkrijgbaar zijn a 12,- , maar ben op tijd want zoals ieder jaar geldt: vol = vol!

De zon schijnt, het wordt een heerlijk Paasfeest!
onload-objectNog maar een paar dagen te gaan voordat de paaseditie van Domingo Feelings weer losbarst! Midden-Limburg is weer klaar voor de Easter madness editie op zondag 4 april in discotheek Stoba te Echt. En eindelijk is het zover, E-Fraga maakt de timetable bekend! Check hieronder hoe laat je favoriete dj’s komen.

19.00 – 20.30 House`R`Us
20.30 – 21.30 Jeroen Effing
21.30 – 23.00 DJ Apster
23.00 – 00.30 Hardwell
00.30 – Einde Gelazer! (William Shagspeare & Lady Bee)

Dus zorg dat je het - zoals altijd verplichte - Paasdiner snel achter de rug hebt, dan kan het feest snel beginnen! Tot zondag & happy easter!!
onload-objectEr staat weer een belangrijke datum voor de deur: 4 april 2010. Juist ja, het is weer Pasen! En met Pasen is het altijd tijd voor het feest van het jaar. En de reden hiervoor is dan ook dat organisator E-fraga weer een jaartje ouder wordt! Op zondag  04/04 zal E-Fraga 4 jaar bestaan en  dat moet uiteraard gevierd worden met een dikke editie van Domingo Feelings in discotheek Stoba te Echt!

Zoals men de afgelopen jaren gewend is wordt er weer flink uitgepakt op deze Paaszondag.

Lees verder..
onload-objectEindelijk, de lente is weer begonnen en hoe kunnen we dat beter gaan vieren dan op Paaszondag 4 april tijdens Domingo Feelings - Easter Madness 2010! Voor de 5e keer met Pasen gaat er geknald worden met onder andere Gelazer! (William Shagspeare & MC Lady Bee), the one and only mr. Hardwell en DJ Apster (jawel, de neef van de sambuca-MC Apster) die 1 van de residents is van NopeIsDope! En niet te vergeten Sherlock is ook weer terug van weggeweest!

De voorverkoop is reeds in volle gang en de tickets zijn nog voordelig, zolang de voorraad strekt, te krijgen via:

- Music Store (9,50 excl. 0,50 fee per ticket)
- www.e-fraga.nl (9,50,- excl. 0,95 fee per transactie)

De deurverkoop zal 12,- bedragen, maar houdt er tijdens deze steevast uitverkochte editie rekening mee dat deze kaarten zeer beperkt zullen zijn!

Op naar de knaller van het jaar: Domingo Feelings - Easter Madness 2010!
onload-objectTerwijl de carnavalskleren nog niet opgeruimd zijn en de schmink nog achter de oren zit, is het weer hoognodig tijd voor een avond met lekkere house beats. Natuurlijk zal Club Stoba weer het welbekende decor zijn voor misschien wel de meest legendarische house avond van Limburg. Geen enkele ander concept als Groove-a-licious gaat al zo lang mee en trekt keer op keer een volle bak. De mix van een goede line up, een mooi decor, de vrouwvriendelijke sfeer en natuurlijk de beste partypeople is wat Groove-a-licious zo speciaal maakt!

En deze avond komt er al weer sneller aan dan jullie denken. Want op vrijdag 5 maart is het alweer tijd voor een nieuwe editie...
Lees verder..
onload-objectNog maar even en dan staat de legendarische avond met DJ Roog op het programma! Bij deze de timetable die garant staat voor een onvergetelijke avond op vrijdag 5 maart!

Het spits wordt afgebeten door het Roermondse talent Roel Berson van 21:00 tot 22:45 gevolgd door de Grootste Naam van Echt en omstreken tot 00:00. Vanaf midnight gaat de legendarische DJ Roog anderhalf uur iedereen in extase brengen tot half 2! De avond zal knallend worden afgesloten door Rene Reche (Solar, Extrema, Soulfully Yours)!

Verder is er deze avond een speciale cocktailbar aanwezig met showshakers om het spring break gevoel compleet te maken. Dit wordt een avond die je gewoon mee moet maken!

Tickets zijn nog tot vrijdag 5 maart verkrijgbaar via deze website en Music Store te Echt voor maar 8,50 excl fee. Ben op tijd, want op = op!

Let`s rock!
onload-objectGroove-a-licious is pas weer terug na het grote Limburgse volksfeest, maar de voorverkoop gaat reeds van start. Met in het begin van dit jaar exclusief DJ Roog in het Zuiden gaat dit ongetwijfeld een mega-editie worden! Roog, Neerlands populairste en wellicht beste dj, gaat op vrijdag 5 maart housemuziek laten knallen zoals het écht moet! Op deze avond verder full support van Rene Reche (Solar, Extrema), Roel Berson en Grote Naam. Deze spring break editie wordt de perfecte start van jouw lente!

Uiteraard zijn de tickets weer zeer voordelig bij de bekende verkooppunten verkrijgbaar...
- 8,50 excl 0,95 fee per transactie via www.e-fraga.nl
- 8,50 excl 0,50 fee per ticket via Music Store te Echt

Voor de late vogels zijn er uiteraard ook nog een beperkt aantal deurtickets a 10,- verkrijgbaar vanaf 20:30. Maarre; op = op!
onload-objectZo, amper bijgekomen van afgelopen zaterdag, maar wat hebben we weer voor een jaartje achter de rug. Met 9 feesten in 2009 in Discotheek Stoba hopen we toch weer iedereen vermaakt te hebben, maar zo aan alle reacties te horen is dat zeker gelukt! Met flink wat dikke edities die qua sfeer helemaal top notch waren mogen we zeer tevreden terugkijken!

Dat motiveert ons dan ook om in 2010 er nog harder voor te gaan! De eerste feesten staan reeds gepland op vrijdag 5 maart (Groove-a-licious) en zondag 4 april (Domingo Feelings) dus zet deze alvast in je agenda! E-fraga gaat iedere keer meer uitpakken met verrassende line-ups en shows.

Verder willen we uiteraard via deze weg alle bezoekers en al onze helpende handen bedanken! We hopen jullie allemaal weer terug te zien in het nieuwe jaar. Voor nu, unne gooje roetsj en veel gezondheid en geluk gewenst voor 2010!
onload-objectZo, het winters landschap ligt er momenteel helemaal klaar voor! Een betere atmosphere hadden we ons niet kunnen bedenken voor 2e kerstdag!

Bij deze even de allerlaatste voorverkoopinfo voor Domingo Feelings:

I.v.m. de kerstdagen is Music Store t/m donderdag 24/12 geopend. De tickets zijn daar dus verkrijgbaar tot 17:00, zolang de voorraad strekt! De online voorverkoop loopt t/m zaterdag 18:00 via www.e-fraga.nl ! Koop je ticket dus snel en scoor die paar euro voordeel in deze dure decembermaand.

E-fraga wenst jou bij deze alvast een overheerlijke kerstmis en eet niet te veel.... a.s. zaterdag gaat het namelijk keihard los tijdens deze laatste Domingo Feelings van 2009!!
onload-objectBij deze presenteren wij jullie de timetable voor Domingo Feelings - Winter Wonderland op zaterdag 26 december. Op deze 2e kerstdag beginnen wij vanaf half 9 en knallen we door tot 4 uur!

Check hier de overheerlijke timetable die je meeneemt in de grootste kerstclimax ooit!

20:30 - 22:30 Sticky Fingers
22:30 - 00:00 Franky Rizardo
00:00 - 01:30 Bassjackers
01:30 - 02:45 Biggi
02:45 - 04:00 Alvaro

Zoals bekend is de voorverkoop goed op dreef. Ben op tijd en scoor je kaartje in de voorverkoop voor maar 9,50 excl. fee! Deze Domingo Feelings wordt de knaller van het jaar!
onload-objectHeel af en toe heb je een feest dat heel bijzonder zal zijn op. Op 2e kerstdag is weer zo`n dag aangebroken waar een heel speciaal feest te verwachten is. E-Fraga neemt je op zaterdag 26 december mee in de wondere wereld van Domingo Feelings - Winter Wonderland!

Met Dj`s als Franky Rizardo (Sneakerz muzik) Bassjackers (NopeIsDope, Sneakerz muzik) Alvaro (megahits Make it funky & Took the night) Biggi (lipstick, Latin Brutality) &  Sticky Fingers (Winnaar Dancetour dj contest) heeft E-Fraga de beste line-up ooit weten samen te stellen.

Lees verder..
onload-objectOp zaterdag 26 december presenteert E-fraga het laatste feest van dit jaar: Domingo Feelings - Winter Wonderland! Vanwege de verwachte drukte raden we je aan om de tickets in de voorverkoop aan te schaffen om teleurstelling te voorkomen!

Na het heerlijk avondje zijn er geen earlybird tickets meer
verkrijgbaar. De reguliere voorverkoop tickets a 9,50 ex fee zijn nu
verkrijgbaar via www.e-fraga.nl , Music Store te Echt en alle Primera winkels!

Get ready 4 winter wonderland!
onload-objectHet lange wachten is beloond! Met een megadikke line-up gaan we op 2e kerstdag van half 9 tot 4 keihard knallen tijdens Domingo Feelings - Winter Wonderland! Met alleen maar toppers gaan we dit het knalfeest van het jaar maken op zaterdag 26 december. De line-up bestaat uit niemand minder dan Franky Rizardo, Bassjackers, Alvaro, Biggi & Sticky Fingers. De ho-ho-kerstman is MC Apster en de visuele kerstboom wordt opgezet door VJ Stivo!

De voorverkoop is sinds 20 november officieel van start en er is wederom een speciale earlybird actie voor de trouwe bezoekers. Tot 5 december zijn er tickets verkrijgbaar voor maar 8,50! (enkel via www.e-fraga.nl) De reguliere vvk-prijs bedraagt 9,50 en aan de deur kosten de tickets 12,-. Wegens verwachte drukte wordt aangeraden de tickets zo snel mogelijk in de voorverkoop te bemachtigen, want op = op!

Get ready 4 Domingo Feelings - Winter Wonderland, the party of the year 2009!
onload-objectNa een zeer geslaagde editie van Groove-a-licious zijn we reeds enorm druk met de voorbereidingen voor de 1e Domingo Feelings op 2e kerstdag! Op 26 december 2009 presenteert E-fraga Domingo Feelings - winter wonderland! Van 9 tot 4 gaat er op deze zaterdag dik geknald worden en er zal, zoals jullie gewend zijn, weer flink worden uitgepakt...

Meer info volgt zeer binnenkort... stay tuned!!
onload-objectA.s. vrijdag gaan we boarden voor Groove-a-licious Hollywood! Bij deze de flight-times startende vanaf 20:30!

20:30 - 22:30 House`R`Us
22:30 - 23:30 Ben Bastion
23:30 - 01:00 Quintino
01:00 - einde Jeroen Effing
Spits by MC Apster & visual shit by STV-Visuals!

Geen kwantiteit, maar alleen pure kwaliteit! Tickets voor maar 8,50 zijn nog verkrijgbaar tot vrijdag 18:00 bij Music Store te Echt en via www.e-fraga.nl ! Er zullen ook voldoende deurtickets a 10,- euri verkrijgbaar zijn vanaf 20:30!

Get ready to board 4 Hollywood, get ready 4 the red carpet!
onload-objectWat een feest een paar weken geleden tijdens Echter Kermis 2009! Zowel de jubileumeditie van Groove-a-licious als van Domingo Feelings waren zoals verwacht weer dikke knallers. Ricky Rivaro en Vato Gonzalez rockten de tent compleet binnenstebuiten. En natuurlijk speciale dank aan DJ Biggi die aangename toevoeging op de line up bleek te zijn. Voor wie nog eens wil terugblikken check e-fraga.nl waar weer de vetste foto’s te vinden zijn.

Maar de volgende editie van Groove-a-licious staat alweer voor de deur. Op vrijdag 6 november gaat Groove-a-licious helemaal naar de andere kant van de oceaan want het thema van dit feest zal dit keer Hollywood zijn!
Lees verder..
onload-objectAmper bijgekomen van de feesten tijdens Echter Kermis? We gaan op 6 november weer full throttle met een brand new edition of Groove-a-licious! En we gaan dit keer all the way to California!

We toveren Discotheek Stoba volledig om naar HOLLYWOOD-style! DJ Quintino, Ben Bastion, Jeroen Effing en House`R`Us behind the decks en het feest is weer compleet... tickets zijn vanaf heden on sale voor een lousy 8,50 via Music Store te Echt, alle Primera-shops en via www.e-fraga.nl .

Get ready 4 the red carpet!
onload-objectWegens persoonlijke redenen is Eugenio Ricci a.s. zondag niet aanwezig bij Domingo Feelings. Gelukkig hebben wij snel een waardige vervanger kunnen regelen in de vorm van DJ Biggi!

Deze topper die oa. op Nopeisdope, Lipstick en Latin Brutality heeft gestaan zal een verrassend dikke eclectic houseset na Vato gaan neerzetten! Zie hieronder de volledige timetable.

VVK tickets a 9,- ex fee zijn nog zolang de voorraad strekt verkrijgbaar bij Primera, Music Store te Echt (t/m za 17:00) en via www.e-fraga.nl (t/m zo 16:00)

En denk eraan, Domingo Feelings begint as usual om 18:00! Let`s rock!
onload-objectNog een kleine week en dan kan het feest beginnen, de 2009 editie van de Echter Kermis! En een dubbel jubileum met de 10e edities van Groove-a-licious en Domingo Feelings! Bij deze de tijdtafeltjes:

vr 2/10: Groove-a-licious                    zo 11/10: Domingo Feelings
20:30 - 21:45 Ins                               18:00 - 19:30 Heuss
 21:45 - 23:00 Ricky Mosa                    19:30 - 20:30 Grote Naam
  23:00 - 00:00 Rene Reche                   20:30 - 21:30 Jeroen Effing
   00:00 - 01:30 Ricky Rivaro                   21:30 - 23:00 Vato Gonzalez
    01:30 - 03:00 House`R`Us                   23:00 - 00:30 Biggi
     Hosted by MC Licious                            00:30 - 02:00 Phunkadelic DJ
                                                                Hosted by MC Sherlock

De voorverkoop gaat hard!! Let op; de speciale combitickets zijn nog tot vrijdag 2 okt 18:00 verkrijgbaar via deze website en Music Store te Echt!

Alvast allen een fijne Echter Kermis, het wordt feescht!
onload-objectDe presale is inmiddels in volle gang! De earlybird tickets zijn reeds uitverkocht, maar de nog altijd aantrekkelijk geprijsde reguliere tickets zijn nu overal voorradig in onze outlets. De Music Store in Echt en de Primera`s in Susteren, Roermond en Sittard zijn volledig bevoorrraad. Natuurlijk zijn de tickets ook eenvoudig vanuit je luie stoel te bestellen op www.e-fraga.nl.

Nog 1x de zachte prijsjes op een rijtje:

    * 9,- vvk excl fee per feestje!
    * 17,- vvk combiticket excl fee voor beide feestjes!
    * 10,- deurverkoop per feestje!

Daar we Paas -en Hemelvaarttaferelen verwachten is het aan te raden op tijd je kaartje in de vvk te scoren!

En voor alle updates voor Echter Kermis verwijzen we je door naar de nieuwssectie of volg ons op www.twitter.com/efraga ! Nog even voordat we Discotheek Stoba op zijn grondvesten laten schudden!

Counting down the days till the 2nd of October...
onload-objectNog een kleine maand voor de start van de 2 jubileumedities van Groove-a-licious en Domingo Feelings tijdens de Echter Kermis 2009! In aanloop hiervan is het E-fraga resident dj-team on tour door Limburg!

Aanstaande vrijdag 11 september zijn dj Grote Naam, House`R`Us en Roel Berson te vinden in Jill Murphy`s Roermond tijdens de eerste editie van the Pub Factory!

Zaterdag 19 september blazen Grote Naam en de helft van House`R`Us het dak voor en na the Partsquad af in Discotheek Stoba te Echt.

Op vrijdag 25 september wordt de promotour afgesloten tijdens een nieuwe Absolutely Groovy in Bloem te Sittard met de E-fraga founders Jeroen Effing en die andere helft van House`R`Us!

Let`s have a blast of a preparty!!
onload-objectEen bericht voor alle feestbeesten uit de regio! Waarschijnlijk is iedereen eindelijk bijgekomen van een lange warme festivalzomer waarvan de herinneringen nog vers in het geheugen liggen. Om het feestgevoel op peil te houden presenteert E-Fraga met Echter kermis weer 2 knalfeesten in Discotheek Stoba te Echt! En de organisatie heeft na dik 3,5 jaar feestjes maken een dubbel jubileum te vieren, namelijk de 10e editie van Groove-a-licious en de 10e editie van Domingo Feelings!


Lees verder..
onload-objectJaja, het het heeft even geduurd maar we kunnen reeds de volledige line-ups vrijgeven van Groove-a-licious en Domingo Feelings, komt ie:

vr 2/10: Groove-a-licious                    zo 11/10: Domingo Feelings
Ricky Rivaro                                       Vato Gonzalez feat MC Tjen
Rene Reche                                        Eugenio Ricci (a.k.a. Bass-D)
Ricky Mosa                                         Phunkadelic DJ
House`R`Us                                       Jeroen Effing
Ins                                                    Grote Naam
MC Licious                                          Heuss
                                                         MC Sherlock

De beelden worden weer verzorgd door de kijkbuiskids van STV-Visuals!
De voorverkoop(met earlybird) start snel!
onload-objectNou mensen, een hele waslijst dit keer qua schade voor beide feesten!
Wel een heel aantrekkelijke early bird-actie waar je voor maar 8 euri per feestje binnenkomt! Bij deze de volledige prijslijst:

  • 9,- vvk excl fee per feestje!
  • 17,- vvk combiticket excl fee voor beide feestjes!
  • 16,- vvk combiticket early bird (only @ www.e-fraga.nl t/m 10 september en zolang de voorraad strekt!)
  • 10,- deurverkoop per feestje!

De voorverkoop start vrijdag 21 augustus en de tickets zijn verkrijgbaar via www.e-fraga.nl en Music Store, Ursulinenstraat 1, Echt (GEEN earlybird)

Zo, tijd voor party!

Summerbreak!
Jul 7th 2009
onload-objectZoals bekend heeft E-fraga momenteel een zomerstop tot begin oktober... en dan zijn we weer terug met de 2 jubilieumedities van Groove-a-licious en Domingo Feelings! Momenteel zijn we hard aan het werk om een geweldige line-up samen te stellen voor de 10e editie van Groove-a-licious en de 10e editie van Domingo Feelings...

Stay tuned via deze site of via twitter > www.twitter.com/efraga !
onload-objectAan het lange wachten komt een eind... de langverwachte 2e editie van Deeper! komt eraan op vrijdag de 19e juni! Bij deze lijn omhoog die garant staat voor een heerlijk avondje diep gaan:

20:30 - 21:45 Jeroen Effing
21:45 - 23:15 Area 51
23:15 - 00:45 Benny Rodrigues
00:45 - 02:30 Svaiy & Vekx
Visuals by Stivo

Voorverkooptickets zijn tot 19 juni beperkt verkrijgbaar via:
- Music Store (8,- excl. 0,50 fee per ticket)
- Deze site, check `tickets` (8,- excl. 0,95 fee per transactie)
De vvk is weer flink on the run, dus ben op tijd om 1 van deze tickets aan te schaffen! Tot de 19e!
onload-objectDat de gemeente Echt rockt is op zich wel duidelijk! Na een retevette uitverkochte Domingo Feelings in april en een ultra dikke editie van Groove-a-licious in mei zal de maand juni in het teken staan van het diepste feest van E-Fraga namelijk Deeper!

Warme tracks met diepe basslines kenmerken het Deeper! gevoel. Tijdens de eerste editie in januari genoten de bezoekers van heerlijke beats van o.a. grootheid Warren Fellow en Han Solo.

Op vrijdag 19 juni staat de langverwachte 2e editie van Deeper! in de agenda...

Lees verder..
E-fraga @ Twitter!
Jun 1st 2009
onload-objectWe konden niet meer achterblijven. Sinds kort is E-fraga te volgen op Twitter! Wil je op de hoogte blijven van alle weetjes, bezigheden en lastminute info van Groove-a-licious, Domingo Feelings en komende Deeper met Benny Rodrigues?? Volg E-fraga dan via www.twitter.com/efraga (jaja, voor deze ene keer zonder `-`)  ;)

Offtopic; aangezien de volgende Groove-a-licious nog 4 maanden op zich laat wachten... bij deze de openingsset van afgelopen editie voor in de auto komende zomer! Download de set hier!
onload-objectBreaking news!

MC Apster is helaas op het laatste moment verhinderd voor deze 9e editie van Groove-a-licious. Gelukkig hebben we voor een zeer passende vervanger kunnen zorgen, Domingo Feelings resident MC Sherlock!! Lucien Foort feat. MC Sherlock, dat moet wel een prachtige combi worden!

Verdere vvk info; de tickets bij Music Store Echt waren tijdelijk uitverkocht maar is weer reeds bevoorraad. Maar let op; de voorverkooptickets a 8,- excl. fee gaan hard! Uiteraard zullen er nog voldoende deurtickets verkrijgbaar zijn voor een lousy tientje.

C U all tomorrow, dress white & E-fraga welcomes you to heaven!
onload-objectOp een dag als Bevrijdingsdag de timetable bekend maken is als een feest voor Hemelvaart!
Bij deze de tijdtafel voor Groove-a-licious op woensdag 20 mei aanstaande;

20:30 - 22:30 House`R`Us
22:30 - 23:30 Grote Naam
23:30 - 01:00 Lucien Foort

01:00 - einde Ben Bastion

Hosted by Apster
Visuals by Stivo


Voorverkooptickets zijn tot 20 mei beperkt verkrijgbaar via:
- Music Store (8,- excl. 0,50 fee per ticket)
- Deze site, check `tickets` (8,- excl. 0,95 fee per transactie)

Tot slot; vergeet niet de dresscode: heavenly white! Wij brengen jullie verder in hemelse extase!
onload-objectNa de uitverkochte editie van Domingo Feelings afgelopen Pasen is organisatie E-fraga weer terug met het meest vrouwvriendelijke feest van de regio. Op de dag voor Hemelvaart, woensdag 20 mei om 20:30, gaan de deuren van Discotheek Stoba te Echt weer open voor een nieuwe editie van Groove-a-licious!

Na onder andere Benjamin Bates, Laidback Luke, Gregor Salto, Funkerman en Erick E haalt E-fraga wederom een legendarische house dj naar Echt, namelijk Lucien Foort!

Lees verder..
onload-objectAmper bijgekomen van de geniale Domingo Feelings editie van 12 april? Het volgende feestje komt er alweer aan op woensdag 20 mei. Op deze dag voor Hemelvaart is Groove-a-licious weer terug met niemand minder dan de legendarische Lucien Foort!

Tickets zijn vanaf heden weer verkrijgbaar, via:
- Music Store (8,- excl. 0,50 fee per ticket)
- www.e-fraga.nl (8,- excl. 0,95 fee per transactie)

Let op; om deze avond in hemelse stemming te komen is de dresscode niets meer en niets minder dan... white!

Extra newflash: Deeper! is weer terug op vrijdag 19 juni. Publiekslieveling Benny Rodrigues mogen we weer verwelkomen op een E-fraga feest! Check snel de agenda...
onload-objectWat een feest was het afgelopen zondag! Het dak ging er compleet af in de uitverkochte Stoba in Echt!

Alle partypics staan momenteel online op www.e-fraga.nl, www.tilllate.com en www.stoba.com . Ook komt er dit keer een aftervideo, check deze site komend weekend!

Bij deze willen we alle bezoekers van de afgelopen 3 jaar bedanken...en we gaan gewoon doorrrr! Het volgende feest staat nl. weer op de planning. Woensdag 20 mei (dag voor Hemelvaart) Lucien Foort @ Groove-a-licious! Be there!
onload-objectEen bericht voor iedereen die nog geen ticket heeft voor Domingo Feelings komende zondag;

- De tickets bij Music Store te Echt zijn volledig uitverkocht.
- De tickets via www.e-fraga.nl zijn nog verkrijgbaar tot zondagmiddag 14:00 a 8,50 excl. fee.

Uiteraard zullen er nog voldoende tickets vanaf 18:00 aan de entree verkrijgbaar zijn a 11,-. Tip; mis niks van de 3 headliners die we gaan verwelkomen deze avond. De 1e, en zeker niet de minste, start om 21:00 (check de timetable)!

De zon schijnt, het wordt een heerlijk Paasfeest!
onload-objectKomende zondag is Domingo Feelings - XXL Easter Madness 2009 een feit en bij deze onthullen we je de overheerlijke timetable van deze avond...

Main Area:                                        Local Area:
18:00 - 19:30 Roel Berson                  19:00 - 21:30 Area 51
19:30 - 21:00 House`R`Us                  21:30 - 23:00 Genhead
21:00 - 22:30 Hardwell                       23:00 - 00:30 Rene Reche   
22:30 - 00:00 Billy the Klit                   00:30 - 02:00 Alt-M
00:00 - 01:30 Dekky                          
01:30 - einde  Jeroen Effing                

Hosted by MC Sherlock                      Visuals by VJ Stivo

Let op; de ticketverkoop gaat hard! Voorverkooptickets a 8,50 excl. fee zijn - zolang de voorraad strekt - tot zaterdag 11 april verkrijgbaar via Music Store te Echt en www.e-fraga.nl . Uiteraard zijn er voldoende deurtickets aanwezig maar ben op tijd, want ........... op = op! Je bent gewaarschuwd, mis dit feest van het jaar niet!
onload-objectDe organisatie van de populaire feesten Groove-a-licious, Domingo Feelings en Deeper bestaat reeds 3 jaar en dat gaat gevierd worden! Op Paaszondag 12 april presenteert Echter organisatie E-fraga de dikste line up ooit! 3 topartiesten reizen af naar Echt die garant staan voor weer een heerlijk lange avond Domingo Feelings in discotheek Stoba te Echt.

Als eerste presenteert E-fraga uit de Sneakerz stal de wederhelft van Froukje de Both: DJ Dekky. De resident van de dikste clubs van Amsterdam en vaste gast op de feesten van Expornstar, LOS en ...

Lees verder..
onload-objectDe voorverkoop voor de 3e verjaardag van E-fraga op Paaszondag 12 april is reeds in volle gang! De tickets voor Domingo Feelings - XXL Easter Madness 2009 zijn sinds 1 maart via deze site beschikbaar. Ook zijn de e-tickets vanaf heden weer verkrijgbaar via Music Store te Echt.

Let op; er zijn maar een beperkt aantal kaarten in de voorverkoop beschikbaar voor de speciale verjaardagsprijs van 8,50 excl. fee. Dus wees er snel bij om van deze aanbieding gebruik te maken. Uiteraard zullen er ook vanaf 18:00 op zondag 12 april deurtickets beschikbaar zijn, maar kom niet te laat want....... op = op! En dit verjaardagsfeestje met Dekky, Billy the Klit, Hardwell, Rene Reche & many many more wil je absoluut niet missen!!

De timetable met 12 artiesten in 2 area`s zal volgende week gereleased worden!
onload-objectWat een feest was het weer afgelopen vrijdag! Een volle lokatie, de
gezelligste partypeople en de dikste dj-sets! Dit belooft veel voor het
3-jarig bestaan van E-fraga op Paaszondag 12 april vanaf 18:00 in
Discotheek Stoba te Echt. De 9e editie van Domingo Feelings staat namelijk op deze avond gepland. In 2 area`s gaat het 8 uur non-stop los met o.a. Billy the Klit, Dekky, Hardwell, Rene Reche & many more!

Voor nu nog even nagenieten met de partypics van Groove-a-licious - lucky number 13, check snel de gallery!

Rien ne va plus, we`re out!
onload-objectA.s. vrijdag is het zover, een gloednieuwe Groove-a-licious in Vegas-style met de allerbeste housedj van Nederland!

Bij deze de timetable;

21:00 - 22:30 House`R`Us
22:30 - 23:30 Sir Robson
23:30 - 01:30 Erick E
01:30 - 02:30 Grote Naam

Voorverkooptickets a 8,- zijn nog tot donderdag 12 maart verkrijgbaar via deze website! De deurverkoop zal een lousy tientje bedragen...

Rien ne va plus!
onload-objectDe carnaval is nog maar net achter de rug of er staat alweer een nieuwe editie van het meest vrouwvriendelijke housefeestje van Limburg gepland. Groove-a-licious is weer terug en er wordt door organisator E-fraga flink uitgepakt!

Vrijdag de 13e maart wordt namelijk jouw geluksdag want Discotheek Stoba te Echt wordt omgetoverd in Las Vegas style! En ditmaal een headliner die helemaal over de top is. Niemand minder dan de nummer 1 house dj van dit moment zal de allerdikste tunes komen draaien, namelijk Erick E!

Lees verder..
onload-objectOp vrijdag de 13e van maart is het zover! Groove-a-licious brengt het geluk aan jouw zijde met de nr. 1 housedj van Nederland, Erick E!
Tickets zijn vanaf heden weer verkrijgbaar voor een gereduceerde prijs van 8,-! Klik op het kopje tickets in de menubalk, of loop even binnen bij de Music Store in Echt! Meer info volgt na de carnaval! Feescht!

Update: nog een kleine terugblik naar de 1ste fijne editie van Deeper van 23 januari. Er zijn nog 100+ foto`s toegevoegd! Dubbel feescht!
onload-object

Een nieuw jaar is weer aangebroken. En E-fraga brengt meteen iets nieuws in 2009. Terugkijkend naar 2008 waren er natuurlijk weer vele hoogtepunten, maar toch onderbrak er iets. Een feest voor de echte houseliefhebber, een feest voor de die-hard party freaks, een feest om lekker diep te gaan. En daarom presenteert E-Fraga met trots het nieuwste feest: Deeper! Vrijdag 23 januari 2009 is de datum dat het allemaal dieper zal gaan in discotheek Stoba te Echt. Een geheel nieuw concept waarbij de muziekstijlen minimal, tech-house en techno centraal zullen staan. Deze Deeper – 1st level zal een gedenkwaardige editie gaan opleveren.

Lees verder..
onload-objectHet is zover! De release van de overheerlijke diepe timetable van Deeper! - 1st level!
23 januari vanaf 21:00 gaat er in Discotheek Stoba geweldigenoten worden van de volgende lijn omhoog:

21:00 - 22:00 Alt-M
22:00 - 23:00 Genhead
23:00 - 01:00 Warren Fellow
01:00 - 02:30 Han Solo


Tickets zijn nog tot donderdag 22 januari verkrijgbaar voor een lousy 6,50 via deze site en de Music Store te Echt!
Mis het genot van Deeper! niet, tot de 23e!
onload-objectIn 2009 zijn we weer op zoek naar nieuwe versterkingen in het team van E-fraga!

Ben jij een getalenteerde regionale DJ, MC of bespeel je een bepaald instrument? (percussie, sax, etc.)
Ben je daarbij geinteresseerd om eens een gig weg te geven op 1 van onze feesten Groove-a-licious, Domingo Feelings of Deeper? (van minimal tot house en van groove tot techno)
Laat dan een berichtje met evt. een demo achter via ons contactformulier op deze site!

Ook zijn we dit jaar weer op zoek naar nieuwe promoters van onze feesten voor oa. de verspreiding van flyers en posters. Lijkt je dit wat? Stuur dan eveneens een berichtje via het contactformulier!

Thanks in advance!
Holiday season!
Dec 24th 2008
onload-objectZó! Alle E-fragafeesten voor 2008 zitten er op en de kerst staat op het punt te beginnen. Bij deze willen we alle bezoekers en al onze hulptroepen van het afgelopen jaar bedanken voor alle support! Na ruim 2,5 jaar feestjes geven gaan we in 2009 vrolijk door!
Komend jaar gaan we nóg meer ons best doen om de leukste feesten van de regio te blijven organiseren.
Bij deze wensen we iedereen een fijne kerst en alvast een knallend, feestend en gezond 2009!

We zien jullie graag allemaal terug op vrijdag 23 januari bij ons nieuwste minimal/(tech-)house feestje Deeper! met o.a. Warren Fellow en Han Solo! Groove-a-licious en Domingo Feelings zijn terug op respectievelijk vrijdag 13 maart en Paaszondag 12 april!

Tot dan!
onload-objectDe temperaturen zijn gedaald tot rond het vriespunt, dus tijd voor de verfrissende timetable van de winter editie van Groove-a-licious op vrijdag 19 december:

20:30 - 22:00 Ricky Mosa
22:00 - 23:00 Mr. Marcie
23:00 - 00:30 Bart B More
00:30 - 02:00 Yasmin le Bon
02:00 - einde House R Us vs Jeroen Effing


En natuurlijk vergeten we tijdens dit allerlaatste feest in 2008 niet onze eigen MC Leandra & VJ Stivo!! Vergeet niet de kerstachtige dresscode; black & stylish en daarbij; de gluhwein staat wederom klaar voor de eerste bezoekers... tot de 19e december om 20:30!
onload-objectAl weer bijna een jaar voorbij en wat gaat de tijd toch snel. Het is inmiddels weer bijna tijd voor het laatste E-Fraga feest van 2008 en wel op vrijdag 19 december: Groove-a-licious – the winter edition! Organisator E-Fraga kan terugkijken op een zeer succesvol 2008. Deze lokale organisatie heeft weer de beste djs naar Echt weten te halen en wat was er elk feest toch een overheerlijke sfeer. Wat te denken van een bomvolle Stoba tijdens Pasen of de 2 geweldige feesten tijdens Echter kermis met o.a. Hardwell die waarschijnlijk nog steeds aan het bijkomen is. Bij alle feesten kan men met gepaste trots terugkijken en dat allemaal dankzij de diehard partyliefhebbers die keer op keer naar de volledig gerestylede Discotheek Stoba in Echt zijn afgereisd.
Lees verder..
Deeper! Info!
Nov 22nd 2008
onload-objectWhoppa, de kogel is door de kerk! Op vrijdag 23 januari zal de launch plaatsvinden van het nieuwste concept van E-fraga, Deeper! En we beginnen dan ook meteen goed met een ultradikke line-up. Komt ie!

Warren Fellow (Extrema Music)
Han Solo (Technorm)
Genhead (Yum Yum)
Alt-M (talent)


De visuals komen uiteraard weer uit de stal van STV-Visuals.
Kadotip: de voorverkoop van de tickets start in de week voor Sinterklaas met als prijs een schamele 6,50!
Voeg jezelf alvast toe aan http://deeperlevel.hyves.nl voor free tickets!
onload-objectVanaf 2009 zal het nieuwste 3e concept van E-fraga een feit zijn. Naast Domingo Feelings en Groove-a-licious presenteert E-fraga met gepaste trots op vrijdag 23 januari de eerste editie van Deeper!
Deeper! - the 1st level zal zich volledig focussen op de stijlen minimal, tech-house en techno.

Partyflock? Voeg het feest toe via de volgende link: http://partyflock.nl/party/138305:Deeper.html

Meer info volgt aan het einde van deze maand!
onload-objectWe ontkomen er niet meer aan, vanaf heden zijn onze feesten ook op hyves te vinden! Voor meer background info over Groove-a-licious kun je dus nu ook op hyves terecht. Het adres is: http://groovealicious.hyves.nl

Voeg jezelf toe aan de Groove-a-licious - hyve en maak kans op 2 gastenlijstplaatsen voor Groove-a-licious op 19 december met o.a. Yasmin le Bon & Bart B More!

onload-object

Het begint al weer langzaam kouder te worden in ons land... daarom kunnen we ons al langzaam gaan opmaken voor de wintereditie van Groove-a-licious! Bij deze de onthulling van de verfrissend dikke line-up:
Bart B More, Yasmin le Bon, Mr. Marcie, Ricky Mosa, Jeroen Effing, House R Us, MC Lady Lee en onze eigen VJ Stivo!

Tickets zijn vanaf 20 november te koop via www.e-fraga.nl

Voeg het feest alvast toe aan je PF-agenda: http://partyflock.nl/party/129224:Groove_a_licious.html


Meer info volgt asap...

onload-object

Nog een kleine week en dan gaat de Echter Kermis eindelijk van start! Bij deze de geniale line-ups met timetable:

vrijdag 3 oktober ::: Groove-a-licious
20:30 - 21:30 Jochen V
21:30 - 22:30 Ben Bastion
22:30 - 23:30 House R Us
23:30 - 00:30 Rene Reche 
00:30 - 02:00 Gregor Salto 
02:00 - 03:00 Sam O Neall 
MC Leandra & VJ Stivo
zondag 12 oktober ::: Domingo Feelings
18:00 - 19:00 Grote Naam 
19:00 - 21:15 Roel Berson vs Jeroen Effing
21:15 - 22:30 Max Million 
22:30 - 00:00 Hardwell 
00:00 - 01:30 Tony Cha Cha 
01:30 - 03:00 Svaiy vs Vekx
MC Sherlock & VJ Stivo

De voordelige duo-tickets zijn nog tot vrijdagmiddag 12:00 verkrijgbaar via www.e-fraga.nl, Primera en Music Store te Echt!

onload-object

De liefhebbers hebben er de hele zomer op moeten wachten, maar begin oktober gaat het E-Fraga seizoen weer van start. En de organisatie begint direct met een primeur, want tijdens de Echter Kermis zal voor het eerst zowel Groove-a-licious als Domingo Feelings worden georganiseerd in Discotheek Stoba te Echt!

Lees verder..
onload-object

Vanaf heden staan de line-ups van de feesten die op 3 en 12 oktober gepland staan online! E-fraga presenteert met gepaste trots de line-ups voor de Echter Kermis 2008!

vrijdag 3 oktober vanaf 20:30 Groove-a-licious ::: Gregor Salto, Sam 'O Neall, Rene Reche, Ben Bastion, House'R'Us, Jochen V en MC Leandra!
zondag 12 oktober vanaf 18:00 Domingo Feelings ::: Hardwell, Tony Cha Cha, Svaiy & Vekx, Max Million, Roel Berson, Jeroen Effing, Grote Naam & MC Sherlock!

Uiteraard is op beide feesten VJ Stivo a.k.a. de beste visueel entertainer van Nederland present.

Tickets zijn vanaf heden verkrijgbaar via www.e-fraga.nl , www.paylogic.nl, Primera en Music Store te Echt.
Voorverkoop 9,- per feest, duo-ticket 17,-  ::: Deurverkoop 10,- per feest.

onload-objectVoor het eerst zijn vanaf nu tickets voor alle feesten van Domingo Feelings en Groove-a-licious verkrijgbaar via onze website!

Via een aantal eenvoudige stappen rollen de e-tickets zo je printer uit waardoor je op voorhand al verzekerd bent dat je binnenkomt!

Voor meer info klik je in de menubalk op "tickets" ! (indien nog niet zichtbaar > push F5) ;)
Summer updates!
Jun 22nd 2008
onload-objectZo, de zomer is officieel van start en de website is weer compleet bijgewerkt! Alle foto's van de eerste 3 feesten van dit jaar staan online + alle livesetjes zijn te luisteren in de audioplayer! (let op; Firefox only!)

Groove-a-licious en Domingo Feelings komen weer terug na de zomer en wel op 3 en 12 oktober! Voor het eerst zullen er voor deze feesten e-tickets verkrijgbaar zijn. Vanaf 1 augustus start de voorverkoop via deze website!

E-fraga laat je niet de hele zomer in de steek. Tijdens de jaarlijkse Music Night op vrijdag 8 augustus in Echt host E-fraga een speciale area op de binnenplaats van Café de Kelder op de Bovenstestraat in Echt! Dit evenement is gratis en voor niets toegankelijk! Meer info volgt....

Voor nu wenst E-fraga je alvast een overheerlijke partyzomer!!!
onload-objectNog een weekje en dan begint het E-fragafeest waar officieel de zomer van 2008 mee wordt ingeluid, Groove-a-licious - get ready for a HOT summer! Bij deze time-table:

20:30 - 21:30 House'R'Us
21:30 - 22:30 Area 51
22:30 - 23:30 Wendy
23:30 - 01:00 Sidney Samson
01:00 - 02:00 Roel Berson vs Jeroen Effing

Ook voor dit feest is er geen voorverkoop, dus ben op tijd om teleurstelling te voorkomen!

Tot vrijdag 6 juni in Discotheek Stoba te Echt!
onload-object

Terug van weggeweest uit het Echtse uitgaansleven: Groove-a-licious!


Meer dan 7 maanden hebben de liefhebbers moeten wachten. Maar nu is het eindelijk weer tijd voor het meest gekoesterde feest op de vrijdagavond in Discotheek Stoba te Echt. Schrijf vrijdag 6 juni weer met grote letters in je agenda, want op deze avond is het tijd voor de 5e editie van Groove-a-licious! Met deze speciale jubileumeditie met de toepasselijke subtitel get ready for a hot summer zal partyorganisator E-fraga officieel de zomer van 2008 gaan inluiden.

Lees verder..
onload-objectSinds dinsdagavond 13 mei is onze website weer bereikbaar na een server-probleem. Helaas is de back-up enkele maanden oud dus zal er een en ander nog ontbreken danwel niet helemaal up to date zijn. Er wordt met man en macht aan gewerkt zodat de site tegen het einde van deze week 100% functioneel is!
De foto's van de afgelopen Domingo Feelings volgen zo spoedig mogelijk!
Update: Livesets reeds beschikbaar in de audio-player!
onload-objectBij deze 2 nieuwsfeitjes in 1 klap! Op Pinksterzondag 11 mei wordt er weer ruim 8 uur gefeest bij Domingo Feelings - Pinkster Springbreak en bij deze de onthulling van de time-table!

18:00 - 21:00 Jeroen Effing vs House'R'Us
21:00 - 22:00 Del Mundo
22:00 - 23:00 Ricky Mosa
23:00 - 00:30 Rene Reche vs Traxz
00:30 - 02:30 Afrojack

Tevens keert Groove-a-licious na ruim een half jaar afwezigheid weer terug! Kijk snel in de kalender voor de line-up!

onload-object

Het meest gezellige feest uit de regio is weer terug! Nog geen 2 maanden na de editie op Paaszondag waar een kleine 1000 bezoekers voor een geweldige atmosfeer hebben gezorgd in Discotheek Stoba in Echt is E-Fraga terug met een nieuwe editie van Domingo Feelings en wel op Pinksterzondag 11 mei 2008.
Op deze speciale 1e Pinkstereditie zal er een heuse “Pinkster springbreak”-sfeer worden neergezet in het Echtse. Ook deze keer zal er uiteraard alles aan gedaan worden om er weer een geslaagde editie van te maken. De beste dj’s, de beste muziek en natuurlijk de beste partypeople uit de regio!

Lees verder..
onload-objectNog amper bijgekomen van een overweldigende editie afgelopen Paaszondag? E-fraga zit al vol in de voorbereidingen voor het komende feest op Pinksterzondag 11 mei! De line-up staat reeds online en liegt er wederom niet om: Afrojack, Del Mundo, Traxz vs Rene Reche, Ricky Mosa, Jeroen Effing, House'R'Us, MC Sherlock en VJ Stivo!

Zet dit feest vanaf nu in je partyflock agenda > http://partyflock.nl/party/117667:Domingo_Feelings.html
onload-objectHet aftellen komt bijna tot een eind, over een week is het zover: Domingo Feelings XXL Easter Madness 2008! Bij deze de laatste praktische info, zoals de overheerlijke time-table:

Maximalistic Easter Madness Area:
18:00 - 19:30 Jeroen Effing vs Roel Berson
19:30 - 20:30 Paul Veth
20:30 - 22:30 Baggi Begovic
22:30 - 00:00 Quintino
00:00 - 01:30 Miss Monica
01:30 - einde House'R'Us

Minimalistic Easter Madness Area:
18:00 - 20:30 Tony Mac
20:30 - 22:30 Heuss
22:30 - 01:00 Svaiy vs Vekx
01:00 - einde Genhead

Verder aandacht voor het volgende:

- Er is enkel deurverkoop. Wegens de te verwachten drukte en een vroege start van de topnamen wordt aangeraden om er op tijd bij te zijn om teleurstelling te voorkomen!
- Er worden via partyflock nog 2 x 2 gastenlijstplaatsen vergeven. Je kunt nog tot dinsdag 18 maart meedoen om gratis en voor niets binnen te komen!

Maar voor nu; Let's have an eXXeLlent Easter Madness 2008!
onload-objectNog 2 maanden tot een nieuwe Domingo Feelings en de nieuwsgierigheid met betrekking tot de line-up wordt langzaamaan steeds groter... Op diverse fora wordt al hevig gediscussieerd en er komen geregeld nieuwsgierige berichten binnen via het contactformulier.
Midden-Limburg maakt zich op voor een fantastische nieuwe editie van Domingo Feelings! Tipje van de sluier: niet minder dan 15 (!) artiesten gaan voor een onvergetelijke avond zorgen! Het lange wachten zal beloond worden. De line-up zal namelijk de komende weken geleidelijk aan onthuld worden op deze site...
De XXL Easter Madness 2008 editie wordt een onvergetelijke, dat staat al vast!
onload-objectWat was het weer een geweldig feest gisteren. Heerlijke setjes van de dj's en wat een sfeer!!! Foto's zullen in de loop van de dag terug te vinden zijn op de deze site.

En pak de agenda er maar bij want het volgende feest staat al weer in de planning: zondag 23 maart Domingo Feelings - XL easter madness. En hopelijk wordt dit weer net zo'n legendarisch feest als gisteren!

Bij deze willen wij jullie hartelijk bedanken voor de support het afgelopen jaar, een fijne kerst gewenst en we gaan er met z'n allen een knallend 2008 van maken!
onload-objectDruk in de aanloop naar de 5e Domingo Feelings editie van 23 december zijn we ook reeds begonnen met de voorbereidingen van de 6e editie die traditiegetrouw weer plaatsvindt op Paaszondag. Dit jaar valt deze dag op 23 maart 2008, exact 3 maanden na de kersteditie van Domingo Feelings.

Nu willen wij graag weten wie JIJ in de line-up ziet verschijnen van Domingo Feelings. Je suggesties, van regionale dj's tot headliners, kun je vanaf nu kwijt in de shouts! Jouw mening als bezoeker telt!
onload-objectNog een dikke week en dan is het weer zo ver. Domingo Feelings - a sparkling christmas. De organisatie heeft er in elk geval veel zin in! Hopelijk jullie ook!

Op veler verzoek hierbij de time table:

18.00 - 19.15 Rene Reche
19.15 - 20.30 Roel Berson
20.30 - 21.45 Silence
21.45 - 23.00 Jeroen Effing
23.00 - 01.00 Benny Rodrigues
01.00 - 02.00 Wendy

Tot de 23e december!
Spotlights
Dec 5th 2007
onload-objectDiverse bezoekers hebben het al gemerkt, er is weer een nieuwe feature online op onze website! In de aanloop naar een upcoming event worden de artiesten van dit event 'in the spotlight' gezet. Leuke feitjes, wetenswaardigheden en nieuwtjes zijn hier te lezen! Voor meer info, zie de artistpagina!
onload-object

Domingo Feelings – a sparkling christmas presents Benny Rodrigues

De koude dagen hebben weer hun intrede gedaan in Nederland. Maar organisator E-Fraga zal de winternachten wederom heerlijk gaan opwarmen. Na de zwoele zomerfeesten is het tijd voor de kersteditie van Domingo Feelings. Deze 5e editie van dit feest zal plaatsvinden op de zondag voor kerstmis, en wel op 23 december 2007 in Discotheek Stoba te Echt. Want wat is er nou lekkerder om vlak voor de drukke feestdagen nog even lekker te ontspannen op een heerlijk feest?

Lees verder..
onload-objectVanaf heden is onze website volledig operationeel! Alle foto's tot aan het eerste feest van E-fraga zijn nu terug te vinden op deze site. (memories!) Verder zijn er nog enkele (oude en nieuwe) video's toegevoegd en zijn de livesets weer terug van weggeweest!

Mocht je nog leuke foto's en/of video's hebben? We zien ze graag verschijnen via ons contactformulier! Tevens zijn alle op- en aanmerkingen welkom aldaar, of plaats even een berichtje bij de shouts!

Maar voor nu, relive it all again @ E-fraga.nl... enjoy!
onload-objectHet is zover, E-fraga kan met trots de volledige line-up van de 5e editie van Domingo Feelings bekend maken! Op zondag 23 december zullen de volgende dj's afreizen naar discotheek Stoba te Echt:

Benny Rodrigues (NopeisDope ~ Solar)
Wendy (Fame=Dj's)
Jeroen Effing (Bubblegum)
Silence (Flockers)
Roel Berson (Zino)
Rene Reche (Housetrippers)
MC Emsie (Castle of Love)

Meer info volgt...
onload-object

Zondag 23 december zal er weer een editie van Domingo Feelings plaatsvinden. De line up zal binnenkort bekend worden gemaakt.Voeg het feest alvast toe aan je partyflockagenda: http://partyflock.nl/party/94076:Domingo_Feelings.html

Houd deze website komende week in de gaten!
onload-objectHelaas hebben wij vandaag bericht mogen ontvangen van MC Nadja dat zij vanavond niet aanwezig kan zijn bij Groove-a-licious wegens ziekte. Ze hoopt er volgende keer zeker weer bij te zijn!

Gelukkig hebben we op het allerlaatste moment een ijzersterke vervanger in de vorm van MC Stanford gevonden. Deze vocalist heeft reeds opgetreden op 1e Paasdag tijdens Domingo Feelings en heeft toen een verpletterende indruk achtergelaten.

Tot vanavond!
onload-objectDe start van Echter Kermis: Groove-a-licious – a fabulous fancy fair!

Het lijkt al veel langer geleden. Maar toch viert E-Fraga event organisation op 5 oktober het 1 jarig jubileum van het populairste housefeest in de regio: Groove-a-licious! Binnen een jaar tijd is Groove-a-licious uitgegroeid tot het grootste terugkerende indoor housefeest van limburg. Zo hebben het afgelopen jaar internationale topartiesten als Laidback Luke, Gregor Salto en Benjamin Bates hun beste setjes laten horen. Maar ook voor regionale talenten als Sam o Neall, Del Mundo, House'R'Us en Jeroen Effing is dit feest een mooie gelegenheid geweest om zich van hun beste kant te laten zien.

Lees verder..
onload-object

Op vrijdag 5 oktober is het weer tijd voor de 4e editie van Groove-a-licious. Met gepaste trots onthullen wij bij deze de overheerlijke line-up!  • Billy the Klit (Mysteryland – Ex Porn Star – Nopeisdope)
  • Funkerman (Dance Valley – Mysteryland)
  • Del Mundo (Solar Festival – Emporium)
  • Paul Veth (Matrixx)
  • House’r’us (resident)
onload-objectVanaf heden is onze gloednieuwe website van E-Fraga online gegaan! Enkele dingen zijn nog niet volledig operationeel maar dit zal snel volgen... voor nu veel plezier met de livesets, foto's, video's & more!
onload-objectNeem afscheid van de zomer op zondag 2 september:
Domingo Feelings in Discotheek Stoba


Zin om de zomer waardig af te sluiten met een lange avond heerlijke housebeats? Na een korte zomerstop komt organisator E-Fraga zondag 2 september weer keihard terug met een nieuwe editie van Domingo Feelings – the summer afterparty! Met een voor Limburgse begrippen zeer originele line-up, een speciale lasershow en natuurlijk het gezelligste partyvolk uit deze regio!

De kenmerkende E-Fraga sound die weer uit de speakers van discotheek Stoba zal knallen wordt deze keer weer verzorgd door een aantal top dj’s... Lees verder..
onload-object

Groove-a-licious - summer starts NOW!

E-fraga geeft op vrijdag 8 juni het officiële startschot van de zomer met 1 van de heetste feesten in de regio. We gaan langzaam richting de hete zomer van 2007 en het is dus tijd voor een nieuwe Groove-a-licious! Groove-a-licious is ruim een half jaar nadat het concept voor het eerst het daglicht zag niet meer weg te denken uit de Limburgse uitgaanswereld. Groove-a-licious groeide naast Domingo Feelings uit tot een regelrecht succes en wordt elke editie steeds populairder. Dit blijkt ook zeker uit alle waarderingen van de bezoekers na afloop van deze feesten.

Lees verder..
onload-object

Domingo Feelings - XL Easter Madness

Als het Paasdiner achter de rug is, is het op eerste paasdag tijd om naar Discotheek Stoba in Echt te gaan. E-Fraga organiseert hier een smaakvol toetje met de lekkerste beats!
E-Fraga knalt nu 1 jaar aan de top van exclusief uitgaan in Limburg en doet dit aan de hand van de volgende keywords: intiem, gezellig en sfeervol! Zondag 8 april zal Discotheek Stoba weer op zijn kop staan met Domingo Feelings - XL Easter Madness. De die hards zullen deze keer extra lang kunnen feesten van 18.00 tot 02.00: 8 hours non stop!

Lees verder..
onload-object

E-fraga verovert Midden-Limburg!

2007 wordt het jaar van E-Fraga! Deze organisatie timmert momenteel hard aan de weg met 2 houseconcepten in Midden-Limburg. Met de eerste 2 succesvolle edities van Domingo feelings behoren de saaie zondagavonden in deze regio tot het verleden. Daarnaast is een 2e concept geboren waarvan de kick-off 6 oktober jl. heeft plaatsgevonden, genaamd Groove-a-licious! Nu is het tijd voor de Groove-a-licious winter edition en wel op vrijdag 19 januari. E-Fraga voorziet in de behoefte van kleinschalige, intieme, maar uiterst gezellige feesten in de regio Midden-Limburg.

Lees verder..
onload-object

It's fresh, it's groovy and it's delicious... it’s Groove-a-Licious!

It's fresh, it's groovy and it's delicious... it's Groove-a-Licious! Dit is de naam van het nieuwe groove/house concept in Discotheek Stoba. De eerste editie zal plaatsvinden op vrijdag 6 oktober en zal naast een top line-up nog een aantal verrassingen voor de bezoekers in petto hebben. De line-up zal bestaan uit Benjamin Bates, Sam O Neall, Jeroen Effing, Aron en MC Nadja N.

Lees verder..
onload-object

Domingo Feelings II - the exotic sunday atmosphere

De eerste editie van Domingo Feelings in discotheek Stoba was een groot succes. Het in grote getale toegestroomde partypubliek werd zoals beloofd maximaal verwend. Met hierbij op deze eerste als absolute topper van de avond Randy Katana die het uitzinnige publiek weer eens liet horen waarom hij nog steeds aan de absolute top van Nederland staat. Maar het is alweer bijna tijd voor de tweede editie van Domingo Feelings voor dit jaar. Op zondag 17 september worden dan ook alle registers opengetrokken om er weer een topfeest van te maken.

Lees verder..
onload-object

Domingo Feelings - the exotic atmosphere

In Limburg niets te doen op de zondagmiddag? Daar gaat E-Fraga verandering in brengen. Zij lanceren een geheel nieuw concept in Limburg: Domingo Feelings!

De eerste editie staat gepland op zondag 9 april in discotheek Espacha in Echt. De line-up liegt er zeker niet om. Niemand minder dan Randy Katana zal vertegenwoordigd zijn op deze top lokatie.

Lees verder..