onload-objectVoor het eerst in de historie een E-fraga feestje in de zomer, en midden in de buitenlucht! Op 31 augustus vieren wij ons 7,5 jarig bestaan en dat doen we om onze bezoekers van de afgelopen jaren te bedanken, middels een gratis Domingo Feelings! 

Check snel de poster wat we jullie al kunnen presenteren, de rest is een verrassing..... :)

Meld je aan via de volgende link: https://www.facebook.com/events/210025885820218/ 

Tot de 31e!

Read Comments (0)  |  Write Comment
onload-objectIn de aanloop naar wederom een Feestdag waarop de dag erna iedereen vrij heeft, is er weer het beste house feest voor deze zomer! Nog even lekker binnen genieten voordat iedereen kan gaan genieten van de zon en het festivalseizoen!

Niemand minder dan Firebeatz, Roul and Doors, Gioppe Ottovani en Y-Mor staan voor jullie klaar op woensdag 8 mei!

Bijzijn is meemaken via Facebook: http://www.facebook.com/events/494279797304132/
Read Comments (0)  |  Write Comment
onload-objectTraditioneel het meest geniale feest van het jaar, Domingo Feelings op Paaszondag! Bijzijn is meemaken en afhaken is geen optie!

Meer info? Feestboek: 
http://www.facebook.com/events/137565023077832/

Voorverkoop start a.s. 1 maart in Cafe Stoba!
Read Comments (0)  |  Write Comment
onload-objectNiemand minder dan Don Diablo in het huis met Kerstmis! Meer info?? http://www.facebook.com/events/291704947596706/ !
Voorverkoop tickets zijn nog tot dinsdag 25 december verkrijgbaar in Cafe Stoba.
Read Comments (0)  |  Write Comment
onload-objectHet weer wordt weer slechter en slechter. De herfst komt er langzaam weer aan. Oftewel, weer bijna tijd voor een nieuwe editie van Domingo Feelings!
Op vrijdag 5 oktober wordt er weer uitgepakt in Discotheek Stoba, met flink wat epische dj`s. Niemand minder dan Sandro Silva, Eugenio Ricci, Son-E en Nehemia zullen het podium betreden! We zullen het niet snel zeggen, maar dat is toch wel een line-up waar je U tegen zegt!
Ticketverkoop start vanaf 1 september, be there or be square!
Read Comments (0)  |  Write Comment
onload-object

Waar een feestdag is, is Domingo Feelings en vice versa! Voor alle
mensen die de communie al jaren achter de rug hebben is er in de aanloop naar Hemelvaartsdag weer een Hemels feest voor jullie in de vorm van de Domingo Feelings Hemelvaart editie!

Gezellig een dansje wagen en vooral genieten van de unieke gezelligheid die deze avond altijd tot het meest geliefde feest in de regio maakt! Met een keur van top DJ’s, die de organisatie van E-Fraga altijd in petto heeft!

Check snel de poster voor deze legendarisch originele line-up!
Read Comments (0)  |  Write Comment
onload-objectComing soon... het event van het jaar! We gaan richting Pasen 2012 en we weten wat dat betekent... eindelijk een nieuwe editie van Domingo Feelings! Voor het 6e jaar op rij zal dit weer een compleet gekkenhuis worden, dus er zal weer flink uitgepakt worden!

De man die de tent vorig jaar ondersteboven zette is weer aanwezig; La Fuente, en nu neemt ie zelf MC Gee mee! DJ Dyna zal ook met een dikke eclectic set de toko op de kop zetten. Ben Bastion komt je klaarstomen voor het festivalseizoen en DJ Ins gaat weer overheerlijk warm-uppen! Het E-fraga DJ Team zal net zoals vorig jaar de avond weer afsluiten met een verrassende knalset waar je U tegen zegt!

Ben op tijd met je tickets in de voorverkoop te halen, want wellicht zal het net zoals met kerst een uitverkocht huis zijn!
Read Comments (0)  |  Write Comment
onload-objectEen feest tijdens de feestdagen van het jaar! Dit staat al garant voor een geweldige avond, geheel gehuld in Kerstsfeer. E-Fraga heeft ook dit jaar weer gezorgd dat jij eerder van het kerstdiner wil opstaan om je meteen in het feestgedruis van de beste house muziek van dit moment te begeven.

Check de poster voor de volledige line-up, met Nicky Romero en Joeysuki! Het belooft weer een waanzinnige avond te worden, waarbij het gevoel van een mooie avond nog lang de tijd nodig heeft tot het weggeëbt is!

De ticketverkoop start op 1 december via de bekende kanalen!
Read Comments (0)  |  Write Comment
onload-object

Na een lange zomerstop zijn we weer terug op vrijdag 30 september aan de start van de Echter kermis 2011 met Domingo Feelings!

Vanaf 20:30 zal het feestgedruis weer losbarsten met Vato Gonzalez feat MC Tjen, Phunkadelic DJ, Leroy West en DJ Ins! Uiteraard is onze vaste rots in de branding MC Sherlock weer aanwezig om de avond te hosten.

Ook zijn de feestbeesten van Stv-Visuals weer terug van hun festivaltour om weer een oogverblindende LED-show te verzorgen.

Voorverkoop start op 1 september via Cafe Stoba en Music Store te Echt voor maar 8,50 inclusief fee!

Read Comments (0)  |  Write Comment
onload-object

Na de onbetwistbare legendarische editie van afgelopen Paaszondag  gaan we traditioneel nog 1 keer knallen voor de zomer. Dit doen we wederom op de dag voor Hemelvaart, te weten woensdag 1 juni.

Nog 1 keer halen we alles uit de kast om jullie voor te bereiden op een geniaal festivalseizoen. We zijn dan ook trots dat we de man die momenteel aan het toeren is met Tiesto door de USA en Canada nog eens hebben kunnen boeken voor Domingo Feelings: DJ HARDWELL is weer in de building! Om het geweld uit 076 (Breda) nog wat meer aan te sterken hebben we Paul Veth weer eens uitgenodigd, welke wordt gesupport door Leroy West (winnaar Starbeach contest) en pussylover Grote Naam! To be continued...

Read Comments (0)  |  Write Comment
onload-object

Op zondag 24 april 2011 staat er een nu al legendarisch feest op het programma. Op deze dag viert E-fraga zijn 5-jarig bestaan met een gloednieuwe editie van Domingo Feelings! Het begon allemaal in april 2006 en nu 5 jaar later zijn we nog niet weg te slaan uit het Limburgse uitgaansleven... en dat moet gevierd worden!!!

Niemand minder dan dj`s Biggi, La Fuente, Billy the Klit, Ricky Mosa & Ben Bastion hebben we bereid gevonden om te komen draaien op ons verjaardagsfeest, wat een knal line-up! En uiteraard mogen MC Sherlock & Stv-Visuals als vaste rotsen in de branding niet ontbreken!

Mis deze 15e editie van Domingo Feelings, en tevens het 30e E-fraga feest niet... je bent bij deze van harte uitgenodigd! Meer info volgt asap!

Read Comments (0)  |  Write Comment
onload-object

Net zoals afgelopen jaar gaan we er weer knallend uit in 2010 met op 2e kerstdag een nieuwe editie van Domingo Feelings!! We hebben iedereen een knallende line-up beloofd, en daar is geen enkel woord van gelogen!

Niemand minder dan de grootste entertainer van NL reist sinds lange tijd weer af naar Discotheek Stoba, namelijk the Darkraver! En zoals menig festivalganger inmiddels weet, is deze gek van alle markten thuis, dus ook uitermate geschikt voor een dikke houseset. Maar dat is nog lang niet alles, hij neemt ook Eugenio Ricci (aka Bass-D) mee! Daarnaast komen de Grote Viezerik, het E-fraga dj-team (Kemp vs Effing) en Grote Naam ook nog acte de presence geven!

Domingo Feelings - Winter Wonderland is op zondag 26 december een feit, zet die datum maar keihard in je agenda!

Read Comments (0)  |  Write Comment
onload-object

Groove-a-licious is net zoals vorig jaar weer terug in de herfst met een fonkelnieuwe editie op 12-11-10! En hoe?! We sturen gewoon iedereen naar Las Vegas!! En daar hebben we niemand minder dan Erick E uitgenodigd om plaatjes te draaien. En hij komt niet graag alleen, dus hij neemt nog een vriend uit de Sneakerz-stal mee, namelijk Carl Tricks! Ben Bastion (presented by ID&T) komt ook een gokje wagen en House`R`Us zal ook on the wheels of dice komen spinnen.

Stay tuned 4 more info! This one will be huge at Viva Las Vegas!

Read Comments (0)  |  Write Comment
Domingo Feelings
Oct 10th 2010
onload-objectOp deze memorable datum van 10-10-10 sluiten wij de Echter Kermis af met een gloedjenieuwe editie van Domingo Feelings! Zoals elk jaar gaan we er knallend uit met een bommetjevolle Stoba!

Dit jaar mogen we weer trots zijn op een dikke line-up, bestaande uit niemand minder dan 2 dj`s die tegenwoordig de hele wereld veroveren; the Bingo Players! Ook is dit jaar weer DJ Biggi van de partij die overal keihard aan de weg timmert... daarnaast full support van House`R`Us, Grote Naam en professioneel dobbelaar Heuss!

Tickets zijn verkrijgbaar in cafe Stoba en Music Store Echt tot en met zaterdag 9 oktober!!
Read Comments (0)  |  Write Comment
Groove-a-licious
Oct 1st 2010
onload-object

Jawel jawel, het heeft even geduurd maar op 1 oktober 2010 ontwaken we weer na het zeer zware festivalseizoen! Op deze vrijdag gaan we weer traditiegetrouw de Echter Kermisj openen met een nieuwe editie van Groove-a-licious!

En nu kunnen we natuurlijk weer gaan roepen dat we een uberdikke line-up hebben, maar dit is er wel weer 1 hoor... DJ Funkerman is in het huis!!! Daarnaast een megatalent uit Limburg, Nothing but Funk, Ins komt ook weer warm-uppen en Jeroen Effing draait met de jas aan!

Check snel de poster voor de rest van de line-up! We kunnen bijna niet meer wachten totdat de zomer voorbij is... ;)

Read Comments (0)  |  Write Comment
onload-objectVorig jaar was er voor het eerst een E-fraga feest op de dag voor Hemelvaart... en wat was dat een knalfeest! Dit jaar gaan we dat nog eens heel dik overdoen met publieksfavoriet Billy the Klit, mr. latin brutality D-Rashid en Ben `Groove Garden` Bastion! Vanaf 20:00 gaat het los deze woensdagavond tot in de late uurtjes...

Tevens wordt deze avond het 25ste feestje van E-fraga gevierd, en dat laten we niet zomaar voorbij gaan... more info coming up!
Read Comments (0)  |  Write Comment
onload-objectTraditiegetrouw presenteert E-fraga op Paaszondag Domingo Feelings - Easter Madness! Op zondag 4 april gaat voor het 5e opeenvolgende jaar het dak er weer afgeblazen worden tijdens deze steevast uitverkochte editie.

Een dikke line-up, de gezelligste partypeople en natuurlijk weer een dikke show voor de paashaas! De line-ups van voorgaande jaren waren moeilijk te overtreffen, maar we hebben toch wederom een line-up van formaat! Klik snel op het artwork hiernaast! De vvk a 9,50 excl fee is gestart!
Read Comments (0)  |  Write Comment
onload-objectDe temperaturen gaan maar langzaam omhoog, maar wij verhogen dit tot een aangename 23 graden op vrijdag 5 maart. Dan is het namelijk tijd voor Groove-a-licious - Spring Break 2010! 
Een heerlijke line-up, een zomerse cocktailbar, de vrouwvriendelijkste sfeer van het Zuiden én een mega headliner die perfect in het straatje past van eerdere dj`s die op Groove-a-licious hebben gestaan. (remember Funkerman, remember Laidback Luke, remember Erick E, remember ...) Op deze vrijdag is namelijk niemand minder dan DJ Roog in het huis! Check het nieuws voor de laatste vvk info!
Read Comments (0)  |  Write Comment
onload-object

E-fraga presenteert op 2e kerstdag Domingo Feelings - Winter Wonderland! Op zaterdag 26 december worden alle registers opengetrokken om er het feest van het jaar van te maken!

Check snel de poster voor deze megadikke line-up. Met maar liefst 5 toppers gaan we dit jaar knallend afsluiten!

De laatste voorverkoop info staat in de nieuws-sectie!!

Read Comments (0)  |  Write Comment
onload-objectOp vrijdag 6 november keert Groove-a-licious terug met een herfst-editie! Wij gaan ditmaal de oceaan over all the way to Hollywood!

De rode loper gaat uit, de beste entourage, de dikste show en veel, meer dan ook veeeeeel meer... stap deze avond de wereld van de film binnen en wie weet kom jij wel je
echte idool tegen! Brad Pitt & Angelina Jolie hebben al
toegezegd..Nu jij nog!

More info coming up!
Read Comments (0)  |  Write Comment
onload-objectOp zondag 11 oktober sluiten we de Echter Kermis af met de 10e editie van Domingo Feelings!

En dit jubileum gaan we dan ook zeer dik vieren met niemand minder dan Vato Gonzalez ft. MC Tjen, DJ Biggi, Phunkadelic DJ, Jeroen Effing & many more! Check it!
Tickets zijn nog zolang de voorraad strekt verkrijgbaar via Music Store Echt en www.e-fraga.nl

Let op; we starten wederom om 18:00 voor maximaal feestplezier! Check hieronder de volledige timetable.
Read Comments (0)  |  Write Comment
onload-objectGroove-a-licious en Domingo Feelings zijn weer terug na de zomervakantie tijdens de Echter kermis! Op vrijdag 2 oktober is de kick-off met de 10e editie van Groove-a-licious en op zondag 11 oktober sluiten we af met de 10e editie van Domingo Feelings!

Deze vrijdag starten we met niemand minder dan Bloomingdale`s Ricky Rivaro, de gekroonde koning van de True House Music! Klik snel op de poster voor het volledige programma!
Read Comments (0)  |  Write Comment
Deeper! - 2nd level
Jun 19th 2009
onload-objectDeeper! is terug! Na de zeer gewaardeerde eerste editie van afgelopen januari en de uiterst gezellige Deeper area tijdens afgelopen Domingo Feelings presenteert E-fraga met gepaste trots Deeper! - 2nd level!

Op vrijdag de 19e juni verwelkomen we 1 van de grootste helden uit de scene in Discotheek Stoba te Echt, namelijk Benny Rodrigues! Een bekende van E-fraga aangezien hij eind 2007 ook al een megadikke set neerzette tijdens Domingo Feelings!

Verder support van Svaiy & Vekx, Area 51 en Jeroen Effing.
Stay tuned 4 more...
Read Comments (0)  |  Write Comment
onload-objectGroove-a-licious is na de dikke editie op 13 maart weer terug op de dag voor Hemelvaart!

Na onder andere Benjamin Bates, Laidback Luke, Gregor Salto, Funkerman en Erick E haalt E-fraga wederom een legendarische house dj naar Echt, namelijk Lucien Foort!!!

Let op; om deze avond in hemelse stemming te komen is de dresscode niets meer en niets minder dan... white!

Mis deze shizzle niet!
Read Comments (0)  |  Write Comment
onload-objectDé Domingo Feelings jubileumeditie! Tijdens deze avond bestaat E-fraga reeds 3 jaar en dat gaat gevierd worden met een mega line-up! Check snel de poster voor de beste line-up ever!
Aangezien de Paaseditie van vorig jaar later op de avond volledig was uitverkocht starten we dit jaar op 1 maart met de voorverkoop via deze website en Music Store te Echt. Bij laatstgenoemde zijn maar een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar, dus ben er op tijd bij!

Let op; zoals men met Domingo Feelings gewend is start deze avond weer om 18:00!
Read Comments (0)  |  Write Comment
onload-object

Op vrijdag de 13e van maart is Groove-a-licious weer terug in Discotheek Stoba! Tijdens deze Groove-a-licious - lucky number 13 zal het geluk aan de kant van de partypeople staan want niemand minder dan housepioneer Erick E komt langs deze avond om je in een state of happiness te doen verkeren! Verder zullen Sir Robson, House R Us en een Grote Naam je in gokstad Las Vegas wanen. Verder dikke support van niemand minder dan MC Apster en VJ Stivo!

Rien ne va plus @ Friday the 13th of March!

Read Comments (0)  |  Write Comment
Deeper! - 1st level
Jan 23rd 2009
onload-object

Vanaf 2009 zal het nieuwste 3e concept van E-fraga een feit zijn. Naast Domingo Feelings en Groove-a-licious presenteert E-fraga met gepaste trots op vrijdag 23 januari de eerste editie van Deeper!
Deeper! - the 1st level zal zich volledig focussen op de stijlen minimal, tech-house en techno.

Partyflock? Voeg het feest toe via de volgende link: http://partyflock.nl/party/138305:Deeper.html
Mis het niet!

Read Comments (1)  |  Write Comment
onload-object

Na 2 geweldige feesten tijdens de Echter Kermis 2008 is E-fraga 1 weekje voor kerst weer terug met een nieuwe winterse editie van Groove-a-licious!
Het recept is bekend; overheerlijke groovy, latin en funky vibes gecombineerd met het gezelligste partyvolk van Limburg = een geweldig sfeervolle Groove-a-licious!

In de koude decembermaand combineren wij dit met een verfrissend dikke line-up! Tickets zijn vanaf nu verkrijbaar via deze site!

Read Comments (0)  |  Write Comment
onload-objectDit jaar zal E-fraga ook de Echter Kermis gaan afsluiten. Na de heerlijke editie van Groove-a-licious op 3 oktober is het op zondag 12 oktober tijd voor Domingo Feelings! Voor diegenen die geen duo-ticket hebben gekocht zijn de losse tickets voor Domingo Feelings nog tot zondagmiddag verkrijgbaar via E-fraga.nl & Music Store in Echt.
Check de poster voor de dikke line-up met o.a. Hardwell en Tony Cha Cha die de Echter Kermis waardig gaan afsluiten! Let op; zoals bij elke Domingo Feelings beginnen we ook dit keer weer om 18:00!

Voeg het feest toe aan je partyflockagenda:
http://partyflock.nl/party/123103
Read Comments (0)  |  Write Comment
onload-objectNa deze zomer keert Groove-a-licious weer terug op vrijdag 3 oktober. E-fraga geeft dan het startsein van de Echter Kermis!

Zie de poster voor de knallende line-up! Voeg het feest alvast toe aan je agenda met de volgende link:
http://partyflock.nl/party/116878

Tickets vanaf nu via E-fraga.nl, Paylogic.nl en Music Store in Echt verkrijgbaar!
(evenals combitickets met Domingo Feelings op 12 oktober)
Read Comments (0)  |  Write Comment
onload-objectNa ruim een half jaar afwezigheid keert Groove-a-licious weer terug op de vrijdagavond in Discotheek Stoba te Echt. Wederom schotelt E-fraga de bezoekers een overheerlijke zomerse line-up voor met o.a. Sidney Samson ! Klik snel op de poster!
Read Comments (0)  |  Write Comment
onload-object

Voor het eerst organiseert E-fraga op Pinksterzondag een feest in Discotheek Stoba. Domingo Feelings - Pinkster Springbreak is dan een feit!  Kijk snel op de poster voor de verrassende line-up!

Read Comments (1)  |  Write Comment
onload-objectMidden-Limburg maakt zich langzaam op voor Domingo Feelings - XXL Easter Madness 2008 met 2 area's en een megadikke line-up! Check snel de poster voor alle namen! Meer info volgt...

Voeg het feest toe aan je partyflockagenda met de volgende link: http://partyflock.nl/party/105178:Domingo_feelings.html

Read Comments (0)  |  Write Comment
onload-objectHet einde van 2007 begint langzaam te naderen. De dagen worden korter en het wordt langzaam kouder in ons land... we gaan ons opmaken voor de kerst van 2007! En dit wordt een speciale kerst... deze start dit jaar op zondag 23 december met Domingo Feelings - a sparkling christmas!

Line-up:
Benny Rodrigues, Wendy, Jeroen Effing, Silence, Roel Berson, Rene Reche & MC Emsie. Visuals by VJ Stivo.

Open 18:00 - 02:00 : 8 hours non-stop!
Dresscode: girls: white & sexy / guys: black & stylish. Entrance: 8 euro
Read Comments (5)  |  Write Comment
onload-objectExact 1 jaar na de 1e Groove-a-licious zijn weer terug op het begin van de Echter Kermis met: Groove-a-licious, the Fabulous Fancy Fair!

E-fraga event organisation heeft weer een avondvullende topline-up verzorgd, check de poster!

Read Comments (1)  |  Write Comment
onload-objectZin om de zomer waardig af te sluiten met een lange avond heerlijke housebeats? Na een korte zomerstop komt organisator E-Fraga zondag 2 september weer keihard terug met een nieuwe editie van Domingo Feelings – the summer afterparty! Met een voor Limburgse begrippen zeer originele line-up, een speciale lasershow en natuurlijk het gezelligste partyvolk uit deze regio!
Read Comments (4)  |  Write Comment
onload-objectE-Fraga geeft op vrijdag 8 juni het officiële startschot van de zomer met 1 van de heetste feesten in de regio. We gaan langzaam richting de hete zomer van 2007 en het is dus tijd voor een nieuwe Groove-a-licious! Ditmaal wederom met een toepasselijke subtitel, namelijk “Summer starts NOW!”.
Read Comments (0)  |  Write Comment
onload-objectZondag 8 april zal Discotheek Stoba weer op zijn kop staan met Domingo Feelings - XL Easter Madness. De die hards kunnen deze keer extra lang feesten van 18.00 tot 02.00: 8 hours non stop!
E-Fraga zal deze editie nog groter uitpakken dan iedereen normaal gewend is, met een zeer verfrissende line-up. Zo zullen er deze keer 3 nationale top dj’s afreizen naar Discotheek Stoba.

Read Comments (0)  |  Write Comment
onload-objectOp vrijdag 19 januari 2007 vindt de 2e editie van Groove-a-licious plaats. Op deze avond zal de winter edition van dit
concept plaatsvinden met o.a. Laidback Luke en Maastrichts trots G-Roam! Groove-a-licious staat garant voor quality house & atmosphere...check it!
Read Comments (0)  |  Write Comment
onload-objectIt's fresh, it's groovy and it's delicious... it's Groove-A-Licious! Dit is de naam van het nieuwe groove/house concept in Discotheek Stoba. De eerste editie zal plaatsvinden op vrijdag 6 oktober en zal naast een top line-up nog een aantal verrassingen voor de bezoekers in petto hebben. De line-up zal bestaan uit Benjamin Bates, Sam O Neall, Jeroen Effing, Aron en MC Nadja N.
Read Comments (0)  |  Write Comment
onload-objectDe eerste editie van Domingo Feelings in discotheek Stoba was een groot succes. Het in grote getale toegestroomde partypubliek werd zoals beloofd maximaal verwend. Maar het is alweer tijd voor de tweede editie van Domingo Feelings voor dit jaar. Op zondag 17 september worden dan ook alle registers opengetrokken om er weer een topfeest van te maken. Hiervoor is er wederom een heerlijke line up samengesteld.
Read Comments (0)  |  Write Comment
onload-objectIn Limburg niets te doen op de zondagmiddag? Daar gaat E-Fraga verandering in brengen. Een geheel nieuw concept op de zondag wordt gelanceerd, namelijk Domingo Feelings! De eerste editie staat gepland op zondag 9 april en de line-up liegt er zeker niet om. Check it!
Read Comments (0)  |  Write Comment